Download Video Naik GARUDA BUSINESS CLASS, Worth It Gak Ya?

Download Video Naik GARUDA BUSINESS CLASS, Worth It Gak Ya?

Edho Zell

1.1M View

Download Video Naik GARUDA BUSINESS CLASS, Worth It Gak Ya?
  • Download Video Naik GARUDA BUSINESS CLASS, Worth It Gak Ya?
  • Preview 1
  • Preview 2
  • Preview 3
Name :Naik GARUDA BUSINESS CLASS, Worth It Gak Ya?
Duration :00:11:10
Date :22 May 2017
View :1091042x
Like :24513
Dislike :579
Category :Pople & Blogs
Source :Youtube.com

Video Description

Bussiness class yang harganya kurang lebih 2x lipat dari economy class, worth it ga ya?

hallo fams, kali ini aku mau ajak ikut pengalaman naik pesawat Garuda yang kelas bisnis. btw ini BUKAN ENDORSE wkwkwk, kita kalo video endorse pasti bilang kok, kebijakan management


FAMS PLEASE NYALAIN NOTIFICATION DENGAN CARA KLIK TOMBOL BENTUK LONCENG DI SEBELAH FOTOKU

music by epidemic sound www.epidemicsound.com

please Subscribe, like, comment and share, karena subscribe, like, comment dari temen2 semua yang memberikan gw energy untuk terus bikin video dan berkarya di Youtube ^^
ALL GLORY TO GOD !!

Thank you for being you
xoxo

www.edhozell.com

For booking and/or business inquiries :
[email protected]

*disclaimer : this video may contains part of other video that is uploaded to Youtube therefore it is courtesy of Youtube and as a verified Youtube partner, i am allowed to use part of other video content courtesy of Youtube under derivative, educational and parody work. To learn more about this go to https://www.youtube.com/yt/copyright/

 

 

Fast Download 

Download or Watch This Video

Tags Video

edhozell  edho  zell  edo  zhel  parodi  parody  vlog  vloger  youtuber  indonesia  Indonesia  lucu  edho zell  garuda  garuda airlines  indonesian airlines  business class  experience  review  Worth it